Commissie Trailersailers zoekt reisverhalenVoor de categorie Trailersailers zijn we op zoek naar zeilers die willen vertellen over hun reis: in welke haven ben je gestart, hoe was de stalling voor de auto en de trailer, hoe waren de voorzieningen, wat is het kostenniveau van deze bestemming, hoe was het weer, waar heb je van genoten en wat is je tip?
Wil je je verhaal met ons delen? Van een bestemming dichtbij, verder weg, bekend of onbekend? Ook ervaringen van niet-trailersailers zijn welkom.

Op de nieuwe website van de Toerzeilers kan informatie over zeilbestemmingen van medezeilers niet ontbreken. Om een reis voor te bereiden is het inspirerend en informatief om te lezen waar anderen zijn geweest, hoe ze er gekomen zijn en hoe ze dit gebied hebben ervaren.

Vul het reisverhalenformulier in en stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een voorbeeld zie: Zweedse_Westkust.pdf.

Van je reisverhaal maken wij een kort overzicht, met een geografisch kaartje en een mooie foto. Deze plaatsen we dan in de categorie reisverhalen van de Trailersailers. Deze zijn te lezen als je als lid bent ingelogd. Voor en door leden.

Gelezen: 148 keer