Rondje Azoren met een Contest 32

Lezing over een rondje Azoren met een Contest 32

Een absolute aanrader voor iedereen die ook een dergelijke droom heeft en/of voor iedereen die mee wil genieten van de prachtige foto’s en verhalen.

Het boekje ‘leef je droom’ van Anja Valk zal bij veel zeilers op het nachtkastje liggen.
Deze lezing over het Rondje Azoren gaat niet zozeer over techniek, tactieken en koersberekeningen maar juist over die droom!

Ik ben Rob Crena de Iongh, een enthousiaste zeiler die in 2000 een Contest 32CS kocht om vervolgens te gaan fantaseren en dromen over deze lange zeereis.
Ik vind het geweldig dat ik juist deze droom, alle fantasieën en verhalen, de smoezen en uiteindelijke de echte beslissing en de voorbereiding middels deze lezing kan delen met de deelnemers.

Maar uiteindelijk gaat deze lezing natuurlijk ook over deze onvergetelijke reis in al zijn facetten.
Een reis die ons via de Franse kust door de golf van Biscaye naar La Coruña brengt om vanaf daar de lange zeereis van 1000 zeemijlen aan te gaan richting de Azoren en later natuurlijk terug.
De lezing gaat over deze geweldige reis met fantastische hoogte- en dieptepunten vergezeld van hele mooie foto’s, filmpjes en verhalen.

 

Helaas ging deze lezing dit jaar niet door. De interessante lezing staat volgend jaar weer op het programma van regio Oost.

 

Contest32Walvis

AzorenVertrekkersmuur

Gelezen: 243 keer Laatst aangepast op dinsdag 27 oktober 2020 11:20
Meer in deze categorie: Kleine boot, groot avontuur »