Uitslag enquête leden 2020

Handen

Een eerste digitale enquête waarop 363 leden hebben gereageerd: een goed resultaat!

Van alle onderwerpen wordt een analyse gehouden van de resultaten en de uitwerking ervan zult u gefaseerd aantreffen op de website; zodra een deel is afgerond zal dit worden gepubliceerd.

 

 

Om alvast een tip van de sluier op te lichten: daar waar u een score kon aangeven lag die gemiddeld over de 4 onderwerpen tussen 7,5 en 8; in 2022 bestaat de vereniging in 50 jaar; u bent in meerderheid lid geworden zodat uw belangen vertegenwoordigd worden (188x), omdat de evenementen u aanspreken (222x) of omdat u graag kennis wilt opdoen (248x). Ons blad Toerzeilen wordt voornamelijk vanaf het papier gelezen (259x), digitaal 16x en beide 88x.

Enquete

 

Oproep:

Eén van de mogelijke antwoorden die u kon geven was of u actief wilde worden voor de vereniging; 30 leden hebben daarop positief gereageerd. Daar echter de enquête anoniem was, kunnen wij niet achterhalen wie deze opgave heeft gedaan. Vandaar dat ik dié leden oproep om alsnog een mailtje te sturen, voor zover u dat al niet uit eigen initiatief heeft gedaan, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen dan contact met u opnemen en bespreken waar uw interesse naar uitgaat.

 

Gezien het succes van deze enquête en de waarde van de antwoorden wil het bestuur deze volgend najaar, en daarna jaarlijks, herhalen.

Van alle onderwerpen zal een analyse worden gemaakt en de uitwerking ervan zult u gefaseerd op de website aantreffen; zodra een deel is afgerond zal dit worden gepubliceerd.

 

Gelezen: 214 keer